Selecteer een pagina

Uit eten in Groningen bij restaurant Le Marronnier bezorgt je een vakantiegevoel

 

Het terras dat in de zomer aandoet als een dorpsplein in Frankrijk. De huiskamer met een typerend Zuid-Europese tegelvloer en uiteraard de heerlijke traditionele mediterrane gerechten. Kortom: Restaurant Le Marronnier is een echte aanrader.

 

Reserveer een tafelMenu bekijken
Wijnkaart-Lemarronnier

Goede wijnen maken het gerecht

Lekker uit eten gaat niet zonder goede wijn.

Daarom laten we ons vakkundig adviseren over passende wijnen door Martijn van Barrel Wijnlokaal uit Groningen. Op de foto zie je de wijnen die we op dit moment serveren in ons huiskamerrestaurant.

De klassieke mediterrane keuken met een eigen twist

Al ruim 24 jaar stel ik voor de gasten van Le Marronnier gerechten samen op basis van hoe ik zelf graag uit eten zou gaan. Dat is traditioneel mediterraan eten met een eigen touch. Mijn inspiratie haal ik vooral uit mijn tijd in de Perigord. Ik bereid dan ook gerechten van vooral het Franse, en soms Spaanse en Italiaanse, platteland.

Het fijnste vind ik dat gasten gelukkig en tevreden de deur uit gaan na een gezellige avond met goed eten. Goed eten is voor mij vers, lokaal en als het kan biologisch. Zo haal ik mijn nagenoeg biologische rundvlees bij boerderijen in de provincie Groningen. Ook zorg ik altijd voor een vegetarisch gerecht op de kaart. Ik kan je er nog veel meer over vertellen, maar ik zou zeggen kom gewoon gezellig langs om het zelf te ervaren!

Neem contact op of reserveer

Wij zijn open op

Woensdag t/m zondag vanaf 17:30 uur

Locatie
Tweede Hunzestraat 33
9715 BP Groningen
e-Mail
info@lemarronnier.nl

Reserveringen
Naam
Naam